רן ורדי על קולינריה צרפתית ומעבר

נבחרי האוכל שגם מפרסמים אצלנו

השתתפתי ובדיעבד אני מצטער, זו איננה הפעם הראשונה שאני חש קושי עם ביקורות זכיות ותארים שמחלק מגזין טיימאאוט לבתי אוכל שבמקרה מפרסמים במגזין.
צלליות של אנשים עומדות מול רקע מואר ומציגות את

נבחרי האוכל שגם מפרסמים אצלנו

השתתפתי ובדיעבד אני מצטער, זו איננה הפעם הראשונה שאני חש קושי עם ביקורות זכיות ותארים שמחלק מגזין טיימאאוט לבתי אוכל שבמקרה מפרסמים במגזין.
תמונת קידום מכירות לאירוע

בשבוע שעבר בחר מגזין TimeOut את נבחרי האוכל לשנת 2017, הליך וטקס המתבצע מזה 11 שנה ברציפות ומהווה חלק חשוב ונחשב בסצנת האוכל במרכז הארץ.

הפעם המגזין עצמו בחר “פורום קולינריה” מצומצם אשר יכריע את 11 הקטגוריות החשובות בתחרות הזו, כששאר 13 הקטגוריות יבחרו על ידי הקהל הרחב. וכך קיבלתי פניה אישית במייל שבה נתבשרתי כי נכללתי בפורום הקולינריה האמור והוזמנתי להשתתף בבחירת 11 הקטגוריות הבכירות שעמדו להכרעת הפורום.

כשנכנסתי לעמוד ההצבעה היתה לי בעיה, בעיה שנבעה מכך שבכל קטגוריה (השף הטוב ביותר, המסעדה הטובה ביותר וכו’) הוצעו לבחירתי רק 5-6 אפשרויות, שמן הסתם לא אחת כלל לא כללו את דעתי האישית! כלומר נותבתי מראש לבחור מתוך בחירה מוקדמת שנעשתה מראש על ידי המגזין.

את הדברים החלטתי להעלות על הכתב רק כשקיבלתי אמש את המגזין המפרסם את תוצאות התחרות להם נעשה פומבי כבכל שנה בטקס רב רושם בשבוע שעבר אליו הוזמנה והתייצבה כל הבראנג’ה, כן גם סחבק הוזמן אבל נמנעתי מללכת. ואז.. פתחתי את המגזין שהגיע אלי אמש והתביישתי לראות 11 מסעדות שזכו במקומות ראשונים בתחרות מפרסמים באותו מגזין פרסומת תודה על הבחירה על גבי עמוד עיתון שלם כל אחת ואחת מהן, ממון רב עולה פרסום על גבי עמוד שלם במגזין כזה.

מצטער אבל יש לי בעיה אתית עם הדבר, אין לי את בסיס המידע לקבוע מהם השיקולים וכיצד באמת מתנהלת התחרות הזו ומיהו המפקח על ההליך, אולם גם אם אתן את הקרדיט שההליך נקי ותקין, העובדה שהוא מלווה באופן צמוד בפרסום בכסף רב של זוכי התחרות במגזין הבוחר בלתי הולמת בלשון המעטה, טעם רב לפגם בזכייה בתחרות כה נחשקת ונחשבת למול פרסום בתשלום לא מבוטל של הזוכה באותו מעמד.

לא אשוב להשתתף בסאגה הזו עוד.

דף מגזין מציג פרסומת למסעדה. בחלק העליון, יש חתיכות שונות של סושי על לוח עץ. מתחתיהם טקסט בעברית ולוגו של מסעדה. החלק התחתון כולל פרטי התקשרות באותיות קטנות.
עמוד מגזין עם תמונת מזלגות מוצלבות מעל טקסט בעברית. הוא כולל פרטים על מסעדת בנדיקט בתחתית, עם פרטי יצירת קשר ושעות פעילות. הסגנון הוא רשמי ואינפורמטיבי.
עמוד מגזין כולל פרסומת עם רקע פרחוני ומקושט. יש טקסט בעברית במיקום מרכזי, מלווה בלוגו בתחתית הכולל את השם
מגזין פתוח המציג עמוד עם טקסט ממוסגר בעברית, מוקף בתמונות של אוכל. למטה, יש מדיה חברתית ופרטים ליצירת קשר עבור
עמוד מגזין מציג תמונה אמנותית של דג עם טקסט בכתב יד שמכסה אותו. הרקע הוא אדום בעיקר, ויש איור של דג למעלה שכותרתו
אדם מחזיק בידיו כמה פרחי קישואים. התמונה היא חלק ממגזין פתוח הכולל פרסומת עם טקסט בעברית בחלק העליון והתחתון, הכוללת את הביטוי
דף מגזין עם איור ססגוני של שני אנשים עומדים עם מראה רגליהם. המילה
מגזין פתוח המציג עמוד עם טקסט בעברית וגבולות אמנותיים. בתחתית, יש לוגו עם הטקסט
אדם מחזיק המבורגר עטוף בנייר אדום ולבן, עם טקסט בעברית על התמונה. ברקע צנצנת עם שייק וקשית. לאדם יש קעקוע על זרועו והוא לובש שמלה מעוצבת.
מודעת מגזין עם רקע אדום בוהק הכוללת טקסט לבן גדול עם הכיתוב
פרסומת הכוללת את הטקסט

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הצטרפו לרשימת הדיוור של הבלוג, וקבלו כתבות חדשות לתיבת המייל שלכם

אולי תאהבו גם...

מיטמרקט

איטליז זה תמיד סיפור

בארץ בה איכות הבשר איננה אחידה, בכל איטליז בו הצלחת, אתה עשוי להיכשל בחודש הבא.
עד כמה אפשר לסמוך על הקצב?..

דילוג לתוכן